Avís legal

 1. Identificació de l’Empresa:
  • Nom comercial: Carisma Natural, SL
  • NIF: B44835676
  • Adreça: Partida Tuliese, 14, 43747 Miravet
  • Correu electrònic: carismamediterrani@gmail.com
 2. Objecte
  Aquest lloc web és propietat de Carisma Natural, SL i té com a objecte proporcionar informació sobre els productes i serveis oferts per l’empresa.
 3. Condicions d’Ús:
  L’accés i ús d’aquest lloc web estan subjectes a les presents condicions. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació de les mateixes.
 4. Propietat Intel·lectual:
  Tots els continguts d’aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, logotips i altres elements, són propietat de Carisma Natural, SL o s’utilitzen amb permís. Queda prohibit l’ús, reproducció o distribució no autoritzada d’aquests materials.
 5. Limitació de Responsabilitat:
  Carisma Natural, SL no es fa responsable dels danys o perjudicis que puguin derivar-se de l’ús d’aquest lloc web o dels continguts inclosos en el mateix.
 6. Llei Aplicable i Jurisdicció:
  Aquest Avís Legal es regeix per la llei espanyola. Qualsevol controvèrsia relacionada amb aquest lloc web serà sotmesa als tribunals competents d’Espanya.
 7. Modificacions:
  Carisma Natural, SL es reserva el dret de modificar aquest Avís Legal en qualsevol moment, sense necessitat de preavís. Les modificacions entraran en vigor en el moment de la seva publicació en aquest lloc web.

Per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb aquest Avís Legal, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic proporcionada anteriorment.