Festival del vi i la gastronomia: Cambrils, entrada al país del vi 2024

 

 

Del 10 al 13 d’octubre Cambrils es converteix en el País del Vi amb quatre dies plens d’esdeveniments entorn del vi i la gastronomia al Parc del Pescador. Podeu consultar tot el programa al web del Festival AQUÍ, però nosaltres us en fem cinc cèntims.

 

Aquest serà el sisè any en què Cambrils acull aquesta trobada per als amants del vi i s’ha de dir que és un esdeveniment que ha anat guanyant amb el pas dels anys, tant en el nombre d’expositors com en el de visitants. L’agenda està plena de tasts de vins, d’activitats infantils i de molta música per amenitzar l’estada dels visitants i fer del Festival una experiència inoblidable.

 

Si no us voleu perdre el tret de sortida, es farà dijous 10 a les 18:30 h. i aquest dia ja hi haurà moltes propostes lúdiques i culturals per a tots els públics, a banda de poder visitar els cellers expositors i totes les casetes de restauració. Enguany des de Carisma no ens hem volgut perdre l’oportunitat de mostrar una petita part de la nostra cuina mediterrània amb els següents plats:

 

 

  1. Mini hamburguesa de carxofa amb carbassó, llimona i maionesa fumada. En poc temps s’ha convertit en un dels nostres plats estrella, tant per als vegans com per als que no ho són. Al bloc Amigastronomicas també els va encantar. AQUÍ teniu la seva opinió.
  2. Tàrtar de salmó marinat amb poma verda i wasabi. Per als amants del bon salmó, una combinació de sabors boníssima.
  3. Burrata i cirerols amb vinagreta de cireres. La cremositat de la burrata combina a la perfecció amb la nostra vinagreta especial.
  4. Broqueta de mandonguilles i llagostins amb la seva salseta. Una versió de les nostres pilotes amb sípia, un dels plats recomanats pel xef.

 

Totes aquestes delícies mediterrànies us les serviran el Jesús i la Júlia i també podreu parlar amb ells sobre tot allò que trobareu al nostre restaurant de Cambrils Port i que podreu degustar a la nostra magnífica terrassa. I si sou més de tafanejar via web, AQUÍ podreu consultar tota la nostra carta completa. Estem segurs que us encantarà!

 

Així que ja ho sabeu: aquest cap de setmana el Festival del Vi és una cita ineludible a Cambrils. Passegeu i gaudiu d’un bon vi amb unes tapes delicioses. Nosaltres us esperem a Carisma i estarem encantats de saludar-vos.

 

Etiqueteu-nos a FACEBOOK i INSTAGRAM. Ens agradarà veure les vostres fotos i compartir-les amb els nostres seguidors.