Passejos en bicicleta a Cambrils: explora Cambrils i assaboreix els millors esmorzars a Carisma Mediterrani

Ciclisme a Cambrils

Cambrils és una destinació inigualable per als amants de la bicicleta degut a la seva orografia plana i als més de 25 quilòmetres de carril bici senyalitzat, 9 dels quals transcorren vora el mar. Conèixer la nostra població damunt d’una bicicleta és una forma fantàstica d’explorar la ciutat i els seus voltants.

 

 

CAMBRILS PER ALS AMANTS DE LES BICIS

Cambrils en bicicleta Ciclisme a Cambrils

Al web de Cambrils Turisme  us podeu informar sobre aquests carrils i fins i tot demanar un fulletó amb totes les rutes possibles. Aquí coneixereu també que Cambrils forma part de la Red de Ciudades por la bicicleta, amb l’objectiu de facilitar, fer més segura i desenvolupar la circulació dels ciclistes sobretot en àrees urbanes.

A banda de la informació municipal, diversos comerços ofereixen servei de lloguer de bicicletes (trobareu tota la informació al primer enllaç) i també hi ha diversos clubs i entitats ciclistes que realitzen sortides habituals pels pobles dels voltants, com ara:

A Cambrils també s’organitza la Fira Cambribike (enllaç), un esdeveniment per als amants de la bicicleta per a totes les edats i nivells. S’hi fan marxes, curses, una fira d’entitats i fins i tot una sortida nocturna a càrrec del grup A Pinyó Fix.

 

ESMORZARS CARISMA

 

bocadillos especiales en carisma mediterrani la mejor terraza donde comer en cambrils

 

I tothom sap que després d’una sortida amb bicicleta és imprescindible un bon esmorzar amb tot el grup d’amics. Carisma Mediterrani és la millor opció per a fer un bon àpat a la nostra magnífica terrassa al bell mig de Cambrils Port.

Cada dia de 10 a 12 h. servim els nostres packs que tant poden servir per a esmorzar com per a un brunch. Te’ls expliquem i estem ben segurs que se’t farà la boca aigua:

  1. Esmorzar popular: ½ entrepà, refresc o cafè, per aquells que amb una mica ja en tenen prou.
  2. Esmorzar especial: entrepà sencer, refresc o cafè, per als que necessiten carregar bateries.
  3. Esmorzar gourmet: entrepà sencer, smoothie o cafè, per als que tenen molta gana.

I aquests són els entrepans que pots escollir:

  • Llom de porc, ruca, cogombret, tomàquet i allioli
  • Botifarra blanca, botifarra negra i maio de piquillos
  • Pit de pollastre, bacó, ou dur i salsa brava
  • Tonyina, anxoves, olives i tomàquet
  • Llonganissa, pebrot verd, patata, maio picant
  • Bacó, sobrassada i formatge
  • Vegetal segons producte del mercat

Doncs ara ja ho saps: agafa la bici, passeja pel nostre poble i, finalment, acosta’t a Carisma per a un esmorzar deliciós a dues passes del Port. 

Reserva la teva taula AQUÍ i gaudeix d’un merescut descans després de l’exercici. El nostre equip t’espera amb els braços oberts.