Què fer a Cambrils: guia completa d'activitats i gastronomia

Cambrils Port

 

Cambrils és un poble vibrant i ple de vida de la Costa Daurada. Amb les seves platges precioses, el seu port encantador i la seva rica oferta gastronòmica, hi ha molt per veure i per fer.

 

Activitats principals

 

Des d’esports aquàtics fins a passejos culturals, Cambrils té alguna cosa per a tot tipus de públic.

 

Esports aquàtics

 

Kayak i paddle surf

Gaudeix del mar Mediterrani d’una forma activa navegant amb kayak o atrevint-te a provar el paddle surf si encara no ho has fet. A Cambrils tens múltiples opcions per a realitzar aquestes activitats, com per exemple a través del Nautic Parc Costa Daurada, el domini nàutic més gran de Catalunya, 90 quilòmetres del qual estan situats a la nostra població.

 

Busseig

Si encara no has provat a submergir-te dins les aigües del Mediterrani, Glups Diving Center és la teva millor opció. Aquesta empresa, que ofereix serveis a Hospitalet de l’Infant i Cambrils des del 1998, és un centre autoritzat per la Generalitat i un referent pel que fa a les activitats aquàtiques a la zona.

 

Vela

Gaudir del mar navegant amb vela és una experiència única apta per a petits i grans. Des del Club Nàutic Cambrils ofereixen diferents opcions per a realitzar aquesta activitat amb les màximes garanties de seguretat. La diversió està assegurada!

 

Llocs d’interès 

 

Explora els llocs més emblemàtics de Cambrils i dels voltants

 

Les sirenes de Cambrils

Al bell mig de Cambrils Port, a les escales reials i a dues passes de Carisma Mediterrani, es pot veure el grup escultòric de les Sirenes. Una obra impressionant realitzada per l’artista local David Callau formada per tres pescadors que porten unes paneres amb peix per vendre i dues sirenes que simbolitzen la bonança i la tempesta. No marxis de Cambrils sense fer-te una foto en aquest lloc icònic.

 

La torre de l’esquirol

Torre de telegrafia òptica del segle XIX construïda per a optimitzar les comunicacions de l’època. Està situada ran de mar a la platja de l’Esquirol i és un punt emblemàtic en el passeig que va de Cambrils a Salou passant per la vora del mar.

 

El Parc Samà

El Parc Samà, situat a la carretera entre Cambrils i Montbrió, és un jardí construït l’any 1881, en ple romanticisme, amb 14 hectàrees a l’aire lliure amb més de 1500 espècies de flora i fauna. Visita imprescindible per als amants de la natura i per a totes les edats.

 

Descobreix moltes més opcions culturals i recreatives des de la pàgina de Turisme Cambrils.

 

Experiència gastronòmica 

 

No pots visitar Cambrils sense gaudir de la seva gastronomia

 

Carisma Mediterrani

 

El nostre restaurant, que va obrir portes el setembre de 2023, ja s’ha convertit en un imprescindible dins de l’oferta gastronòmica de Cambrils Port. A més, el juliol de 2024 hem renovat la carta amb noves propostes i receptes millorades per a oferir una experiència única als nostres clients, amb sabors mediterranis per a gaudir a la millor terrassa de la zona.

tapas y cerveza en Carisma Mediterrani - la mejor terraza de Cambrils

 

A la nostra carta renovada hi trobaràs des d’aperitius fins a plats per a compartir, propostes vegetals, entrepans gourmet, postres delicioses, smoothies refrescants i les propostes especials del nostre xef que no et deixaran indiferent:

 

Pilotes amb sípia

Mandonguilles casolanes amb sípia cuinades a foc lent amb una saborosa salsa mar i muntanya i parmentier de patata.

 

Pop a la gallega

Exquisit pop acompanyat de les clàssiques patates, pebre vermell de la Vera i un toc d’oli d’oliva verge extra.

 

Entrepà de l’Escala

Entrepà d’anxoves de l’Escala, tomàquet i formatge Tormo Serret en pa de fogassa cruixent.

 

Degustació de formatges i embotits

Selecció gourmet amb pernil ibèric, xoriço, botifarra blanca i llonganissa seca amb formatge de Maó, Tormo Serret i Brie. Acompanyat d’olives i pics de pa.

 

Pulled pork de luxe

Brioix de pulled pork amb salsa barbacoa casolana, fulles verdes, ceba caramel·litzada i formatge suau.

 

Hamburguesa Carisma

Hamburguesa de vedella amb formatge cheddar fos, bacó, ceba i cogombrets, tot amb una irresistible salsa barbacoa.



Pots completar l’àpat amb alguna de les begudes de la nostra extensa carta de vermuts, cerveses, licors i còctels. 

 

Restaurant Miramar

 

Restaurant d’alta cuina amb vistes al mar, al costat de la Torre del Port. Va obrir les portes el 1951 i és una proposta gastronòmica de cuina tradicional marinera basada en la qualitat, l’elegància i el servei.

 

Restaurant l’Indret

 

Situat just davant de la platja de la Llosa, aquest restaurant és un espai de cuina de qualitat en què el producte és cuinat de manera senzilla per tal d’oferir-lo de la manera més honesta possible. Peix fresc de barca pròpia, verdures d’hort ecològic i embotits, carns i formatges de la Garrotxa formen part d’aquesta proposta que ja s’ha convertit en un imprescindible.

 

Cambrils és la destinació perfecta per a unes vacances plenes d’activitat i de bon menjar. Planifica ara mateix la teva visita i assegura’t d’incloure una visita a Carisma Mediterrani. Reserva la teva taula (reservescarisma@gmail.com)  i gaudeix d’una experiència culinària única.

One Comment