De tapes a Cambrils: una experiència a Carisma Mediterrani

Imagina’t gaudint d’una càlida tarda a l’encantadora terrassa de Carisma Mediterrani, al cor de Cambrils Port. La brisa marina acaricia el teu rostre mentre assaboreixes una deliciosa tapa que desperta tots els teus sentits.

 

A Carisma Mediterrani hem creat un lloc on la tradició i la modernitat es troben per a oferir-te una experiència gastronòmica única. Si busques un lloc per a fer tapes a Cambrils, el nostre restaurant és la destinació perfecta per a delectar-te amb les millors tapes mediterrànies.

 

Les millors tapes a Carisma Mediterrani

 

A Carisma Mediterrani t’oferim algunes de les tapes mediterrànies més delicioses, que pots gaudir a qualsevol moment del dia.

 

 

Ensaladilla russa

Les verdures fresques i cruixents es combinen amb la sucosa ventresca de tonyina tot creant una ensaladilla que és pura essència mediterrània. Una opció saborosa i refrescant que no pots deixar passar.

 

Taula de formatges i embotits

La nostra taula especial combina tres formatges selectes i embotits gourmet acompanyats de pa torrat amb tomàquet. Ideal per a compartir i gaudir d’una varietat de sabors exquisits.

 

Patates braves

Les nostres braves són úniques i diferents. Patates al forn amb un toc de diverses espècies, acompanyades d’una saborosa salsa lleugerament picant especialment creada pel nostre xef per a Carisma Mediterrani. No en trobaràs cap semblant!

 

Gildes

Els encurtits i salaons són els reis dels aperitius. Hem incorporat aquesta proposta senzilla però deliciosa ideal per a picar a qualsevol hora. Una tapa icònica del País Basc a base d’anxoves i olives, perfecta per acompanyar amb cervesa, vi o qualsevol dels nostres còctels especials.

 

Pop a la gallega

Una proposta que no falla mai. Exquisit pop a la gallega sobre una base de patates amb pimentó de la Vera i l’imprescindible toc d’oli d’oliva verge extra. Aixeca la mà si et mors de ganes de tastar-lo!

 

L’origen de les tapes

 

La història de les tapes es remunta a una anècdota protagonitzada pel rei Alfons XIII durant una visita a Cadis. En deturar-se a una “venta” i demanar una copa de xerès, un cambrer, preocupat pel vent i la sorra, va cobrir la copa amb un tros de pernil. En preguntar el rei per aques fet, el cambrer li va respondre que havia posat una tapa per a protegir la beguda. Al rei li va encantar la idea i va demanar una altra copa amb tapa. I així és com va nèixer aquesta tradició que avui en dia és característica de la gastronomia espanyola.

 

L’equip de Carisma Mediterrani t’espera a la millor terrassa del Port de Cambrils per a degustar unes delicioses tapes mediterrànies. No t’ho pots perdre!

One Comment