Descobreix els 10 imprescindibles de Cambrils: experiències mediterrànies que no et pots perdre

Far vermell Cambrils

Explorant el millor de Cambrils

 

Et convidem a capbussar-te en una experiència inoblidable a Cambrils descobrint allò que aquesta encantadora ciutat té per a oferir. Des d’exquisides delícies culinàries fins a paisatges impressionants i tradicions ben arrelades, cada racó de Cambrils conta una història única del Mediterrani.

 

1. Carisma Mediterrani, la millor terrassa de Cambrils

Carisma Mediterrani la millor terrassa de Cambrils

Ubicat estratègicament al cor de Cambrils Port, Carisma Mediterrani ofereix una experiència gastronòmia incomparable.

 

Amb una situació tan privilegiada, és un lloc ideal per a qualsevol hora del dia: des d’un deliciós esmorzar fins a un sopar sota les estrelles.

 

A Carisma Mediterrani ens sentim orgullosos d’oferir-te els millors esmorzars de Cambrils amb saborosos entrepans premium acompanyats de la incomparable qualitat del Cafè Saula, que et captivarà des del primer glop.

 

Però l’experiència gastronòmica no acaba aquí. Per a dinar o sopar la nostra carta et convida a explorar el bo i millor de la cuina mediterrània en la seva màxima expressió. Snacks, tapes, amanides i entrepans que et faran viatjar als racons més autèntics de la regió.

 

Descobreix tot el que pots degustar AQUÍ, amb la garantia d’una selecció gastronòmica que donarà satisfacció fins i tot als paladars més exigents.

A més d’una experiència gastronòmica  excepcional, a Carisma Mediterrani també t’oferim l’oportunitat de gaudir del sol i d’un ambient relaxat prop del Port de Cambrils, ja sigui per a un refrescant vermut al migdia  o per tastar alguns dels nostres exquisits còctels al capvespre, la nostra terrassa és el lloc perfecte  per a gaudir d’uns moments inoblidables en bona companyia.

 

A la millor terrassa de Cambrils només hi faltes tu!

 

2. Explora l’encant del Port de Cambrils

 

Port de Cambrils

Passejar pel Port de Cambrils és gaudir del clima i de la bellesa d’un dels millors pobles de la Costa Daurada.

 

A quatre passes del nostre restaurant trobaràs les Escales Reials, amb el monument de les Sirenes de l’artista local David Callau, una obra que ret homenatge a les víctimes de l’any 1911, conegut com l’”any de les desgràcies” ja que en aquella data van morir molts pescadors del litoral català, alguns dels quals eren cambrilencs.

 

Des d’aquí tindràs una magnífica visió del mar amb les seves barques i de la façana marítima, amb la Torre del Port al bell mig.

 

3. El far vermell: una icona fotogràfica de Cambrils

 

Far vermell de Cambrils

 

El far vermell és una icona de Cambrils i potser un dels atractius més fotografiats per vilatans i visitants. Es pot veure des de pràcticament qualsevol lloc del passeig marítim i és especialment recomanable fotografiar-lo al capvespre des del Barlovento.

 

Els fars serveixen com a referència per orientar les embarcacions a la nit i són, per tant, un element característic de les poblacions marineres.

 

4. Submergeix-te dins la història del Nucli Antic

 

Esglèsia de Santa Maria Cambrils

 

Al nucli antic podràs passejar pels carrers que donen origen a la nostra població, tradicionalment agrícola. Trobaràs carrers amb encant guarnits de flors i edificis històrics com l’esglèsia de Santa Maria i l’Ermita de la Mare de Deu del Camí.

 

5. Relaxa’t al Parc Samà: un oasi de tranquil·litat

 

Parc Samà Cambrils

El Parc Samà és un jardí botànic de gestió privada que es troba a la carretera entre Cambrils i Montbrió del Camp. Els edificis són d’arquitectura neoclàssica i el major encant del Parc radica en els jardins i els animals que s’hi poden veure com paons, ovelles i cabres i diverses aus.

 

Per a més informació, cliqueu AQUÍ.

 

 

6. Celebra les tradicions i festivitats locals

 

Nucli antic Cambrils

 

A Cambrils pots fer plans a qualsevol època de l’any, ja sigui participant en alguna de les múltiples propostes gastronòmiques que s’organitzen des del Patronat de Turisme, com submergint-te dins les tradicions locals a través de les festes. Les més importants són la de Sant Pere, el 29 de juny, i la Mare de Deu del Camí, a principis de setembre.

 

7. Gaudeix del mar i de les platges de Cambrils

 

Port de Cambrils

 

El mar és un dels principals atractius de qualsevol població marinera. A Cambrils pots fruir del mar ja sigui gaudint d’una de les seves magnífiques platges, de Llevant o de Ponent, fent algun esport aquàtic, o fent una passejada en barca. Tu tries quina és la teva millor manera de capbussar-t’hi.

 

8. Explora Cambrils i voltants en bicicleta

 

Ciclisme a Cambrils

 

Cambrils és un paradís per als amants de la bicicleta. Tant si t’agrada la bici de carretera com la de muntanya, des de la nostra població podràs fer diverses rutes per les poblacions veïnes i acostar-te a llocs tan especials i propers com la Mare de Deu de la Roca a Montroig del Camp o el Castell d’Escornalbou a Vilanova.

 

9. Viu l’emoció de l’arribada de les barques

 

Cap a les cinc de la tarda, si t’acostes a la Confraria, veuràs com van arribant les barques dels pescadors. Vaixells carregats de peix, amb les gavines voltant per si pesquen alguna cosa. És especialment recomanable assistir a la subhasta que es fa de diluns a divendres.

 

10. Descobreix Cambrils amb el trenet turístic

 

 

El trenet turístic ofereix una visita pel casc antic amb descripció dels carrers en un trajecte d’uns quaranta minuts des de l’Oficina de Turisme. És especialment recomanable per a famílies amb nens petits.

 

Amb aquestes experiències inoblidables ja ho tens tot per explorar el millor que Cambrils té per oferir. Què estàs esperant per començar la teva aventura mediterrània?

 

A Carisma Mediterrani t’esperem amb els braços oberts per completar la teva experiència amb un àpat deliciós!

 

Una salutació de tot l’equip de Carisma Mediterrani!

 

Per a més info sobre nosaltres, clica AQUÍ